Campaments 45è!

logo45Blanc

Com cada any l’Agrupament marxem de campaments d’estiu, aquest any amb una motivació afegida, celebrar el 45è aniversari!


L’aniversari de l’Agrupament Escolta Skues és el dia 2 d’Agost, dia en què oficialment les reunions d’uns quants amics aficionats per la muntanya es va convertir en agrupament.

Durant tots els campaments els nens/es realitzaran moltes activitats, tant d’unitat com d’agrupament i en concret els dies 2 i 3 d’Agost tindrem la festa de celebració del 45è.

La proposta és que les famílies pugueu passar tot el cap de setmana amb nosaltres, acampeu al terreny, compartim un dinar d’agrupament, a la tarda es podrà fer una passejada o un bany pel riu de la zona i el dia 2 a la nit tindrem una petita celebració conjunta amb música en directe. Però la festa no acaba aquí, qui vulgui es podrà quedar al terreny fins al dilluns al matí per tal de poder realitzar les diferents activitats que hi ha per la zona.

El terreny d’acampada escollit és el del Flamisell, un terreny amb totes les comoditats per gaudir d’uns grans dies d’agrupament.

El Flamisell

Captura-de-pantalla-2013-11-15-19.06.29-868x574

Us esperem a tots/es per la celebració del 45è aniversari de l’Agrupament Escolta Skues.